Mergi la conţinutul principal
Epilare definitiva dioda laser pitesti SyoYce Pro

Cea mai nouă generație de aparate pentru epilare definitivă cu diodă laser SyoYce Pro

SyoYce Pro înglobează cele mai importante particularități ale procedurii de epilare definitivă, toate ridicate la superlativ. Laserul diodă SyoYce Pro, de o putere neegalată pe piață, poate "face fața" oricărui tip de ten sau fir de păr, în același timp combinând lungimile de undă pentru a se adapta la particularitatea fiecărei cliente. 

Dioda laser prezintă un capăt din safir pentru o conductibilitate fără obstacole atât a undei laser cât și a factorului de răcire. Sistemul de răcire compus din 4 elemente distincte creează un efect anestezic local asupra pielii, iar multiplele sisteme de siguranță și răcire ale echipamentului asigură o procedură sigură si intuitivă.

Echipamentele sub brand-ul Syotech vin însoțite de certificat medical eliberat de TUV Austria, iar parametrii de lucru sunt întotdeauna confirmați cu aparatura de specialitate, astfel garantam o procedura sigură cu rezultate vizibile încă din prima ședință.

Tehnologie nouă, prețurile rămân aceleași!

Toate pachetele de epilare definitiva beneficiază de o reducere de 20% din prețul standard.

La achiziționarea mai multor pachete în aceeași dată, primiți BONUS un pachet cu o zonă mică.

Consultați lista de pachete!

Testează GRATUIT! Programează o consultație gratuită!

Despre noi

Centru de epilare definitivă laser (diodă laser SyoYce Pro), fotoregenerare tratamente faciale, corporale și înfrumusețare.

Featured Posts

Contact