Mergi la conţinutul principal

Tehnologie

OR-Light 

Cu certificare CE Medical.

Oferim clientilor nostri unul dintre cele mai bune tratamente de epilare definitiva si fotoregenerare tratamente faciale si corporale. Acest sistem revolutioneaza segmentul de epilare definitiva prin puterea sa de 20 joules/cmp incorporata intr-un sistem de mici dimenisuni. Fiecare flash este masurat si eliberat in mai putin de o secunda, ceea ce face din Or-Light unul dintre cele mai rapide si puternice sisteme de pe piata.

Or-light poate epila definitiv intregul picior sau spatele unui barbat in 20 de minute in loc de 1 h 30 cu un alt echipament.

Ce distrugem cand folosim epilarea definitiva Or-Light ?

Papila dermala este singura tinta potrivita pentru distrugere, de vreme ce este singura substructura a tijei firului de par care poate reproduce un nou sistem de radacina si prin urmare o noua tija de par. Papila dermala este situata la o adancime de 78 mm pentru parul aspru. Indepartarea papilei dermale opreste cresterea parului.

 

Dar treimea inferioara a tecii dermale este capabila sa aprovizioneze celule noi pentru regenerarea unei noi papile dermale prin infiltrarea si transformarea pe locul papilei dermale originale cu recrestere in consecinta a folicului pilos.

 

Patentata in Franta si inventata de doctori si cercatatori stiintifici, aceasta metoda avansata si computerizata, asigura un sistem progresiv de inlaturare a firelor de par de pe corp. Metoda se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete, care sunt de baza in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere si mult mai ieftina decat epilarea traditionala cu ceara.

 

Lumina emisă este absorbita de melanina continuta in firul de par. Aceasta absorbtie incalzeste firul (la aproximativ 72 grade Celsius) si este astfel transmisa in folicul. In acest fel sute de foliculi sunt distrusi la un flash de lumina, dupa care firele cad, se desprind, in aproximativ 14 zile. Pentru a observa rezultatele, specialistii nostri recomanda efectuarea unei sedinte test cu OR-Light pe o axila; dupa o perioada scurta de timp incep sa se vada diferentele ce apar intre cele doua axile, cea epilata si cea neepilata.

Firul de par creste in trei faze: anagena, catagena si talogena; pe corp firele sunt in diferite faze de crestere.

Doar in faza anagena firul de par este in contact cu radacina lui si deci numai acela va fi afectat de lumina. In faza catagena firul de par nu se mai afla in contact cu radacina sa, dar nici nu se poate face diferenta de firul de par activ. Faza finala se numeste faza telogena, in timpul acestei faze foliculul firului de par este in pauza de crestere iar parul mort incepe sa iasa din piele si sa cada. Caderea parului este finalizata atunci cand dedesubt incepe sa creasca fire noi de par, incepandu-se faza anagena pentru acestea. In aceeasi zona, in orice perioada, parul vizibil nu se afla in aceeasi faza a ciclului de crestere. O parte este in faza anagena, si alta parte in faza talogena. Distributia ciclului cresterii parului variaza in concordanta cu zona in care este parul.

 

De exemplu 90 % din parul de pe capul unei persoane este in faza anagena si doar 10% se afla in faza talogena. Pe picioare sau brate de exemplu, numai 20 % din par este in faza anagena iar 80 % in faza talogena. De aici se deduce necesitatea a 6-8 sedinte de epilare pentru fiecare zona vizata.

 

Corpul parului va iesi din radacina lui, natural si gradual si in 14 zile el va cadea. In tot acest timp parul va da aparenta cresterii lui, in continuare. Dar dupa aceasta perioada parul nu va mai putea creste.

 

Cu pana la 80% mai putin par nedorit inca de la prima sedinta*

*Test efectuat in comparatie cu 18 sisteme similare

Despre noi

Centru de epilare definitivă laser (diodă laser SyoYce Pro), fotoregenerare tratamente faciale, corporale și înfrumusețare.

Featured Posts

Contact