Programari: (+40) 749 078 979

Cea mai noua si revolutionara tehnica de epilare definitiva, tratamente faciale si corporale cu SPL

Diferenta dintre SPL,IPL si Laser


Laser nu este acelaşi lucru cu SPL. Sunt două metode diferite. Metoda Laser are o compozitie a razei de lumină diferită de cea a luminii pulsate. Laserul este o sursă de lumină monocromatică, ceea ce înseamnă că are o singură culoare sau o singură lungime de undă. Lumina pulsată este policromatică, ceea ce înseamnă că este compusă din mai multe culori sau din mai multe lungimi de undă.

Tehnologie


OR-Light are certificare CE Medical.

Or-light Cel mai revolutionar si performant echipament de epilare definitiva SPL

Oferim clientilor nostri cel mai bun tratament de epilare definitiva doar cu Or-Light. Inginerii de la Yperion au lansat in 2012 cel mai nou sistem de epilare definitiva cu lumina pulsata (SPL) - Or-Light. Acest sistem revolutioneaza segmentul de epilare definitiva prin puterea sa de 20 joules/cmp incorporata intr-un sistem de mici dimenisuni. Fiecare flash este masurat si eliberat in mai putin de o secunda, ceea ce face din Or-Light cel mai rapid si puternic sistem de pe piata.

De 3 ori mai rapida decat orice tehnologie aparuta pe piata!

Or-light poate epila definitiv intregul picior sau spatele unui barbat in 20 de minute in loc de 1 h 30 cu un alt echipament.

Or-Light detine primul controler integrat de putere care va permite verificarea puterii acestuia inainte de fiecare sesiune. Yperion aduce noul patent unic SPL (square pulse light) ce reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL/laser/Laser; SPL Or-Light este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate 1 impuls SPL = 5 impulsuri IPL/laser/Laser. Mai mult de atat, cu Or-Light este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

In aceasta lume a esteticii, parul nedorit, petele, vasele superficiale de sange sau semnele de imbatranire pot fi atenuate sau eliminate prin expunerea repetata la impulsuri de lumina filtrata cu ajutorul Or-Light. Or-Light  Yperion este dedicat pentru doua functii majore: fotoepilare SPL Or-Light si fotoregenerare Or-Light, cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta.

Or-Light: Epilare Definitiva Rapida si Fara Durere

Procedura de epilare definitiva SPL Or-Light nu este dureroasa deloc, desi, in functie de piele, densitatea firului de par sau sensibilitatea fiecarei persoane, senzatia poate diferi.

Stiinta Or-Light a descoperit ca lumina cu spectrum intre 400 si 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dand maxima energie celulelor ce duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului! Astfel, cu aparatul de epilare definitiva Or-Light, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina si colagenul este accelerata. Cercetatorii Yperion au pus aceasta lumina filtrata intr-un aparat numit Or-Light pentru Fotoregenerare, beneficiile ei putand fi folosite pentru diferite obiective:

Ce distrugem cand folosim epilarea definitiva SPL Or-Light ?

Papila dermala este singura tinta potrivita pentru distrugere, de vreme ce este singura substructura a tijei firului de par care poate reproduce un nou sistem de radacina si prin urmare o noua tija de par. Papila dermala este situata la o adancime de 78 mm pentru parul aspru. Indepartarea papilei dermale opreste cresterea parului.

Dar treimea inferioara a tecii dermale este capabila sa aprovizioneze celule noi pentru regenerarea unei noi papile dermale prin infiltrarea si transformarea pe locul papilei dermale originale cu recrestere in consecinta a folicului pilos.

Patentata in Franta si inventata de doctori si cercatatori stiintifici, aceasta metoda avansata si computerizata, asigura un sistem progresiv de inlaturare a firelor de par de pe corp. Metoda SPL se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete, care sunt de baza in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere si mult mai ieftina decat epilarea traditionala cu ceara.

Lampa cu lumina intens pulsata emite pulsuri care sunt absorbite de melanina continuta in firul de par. Aceasta absorbtie incalzeste firul (la aproximativ 72 grade Celsius) si este astfel transmisa in folicul. In acest fel sute de foliculi sunt distrusi la un flash de lumina, dupa care firele cad, se desprind, in aproximativ 15 zile. Pentru a observa rezultatele, specialistii nostri recomanda efectuarea unei sedinte test cu SPL OR-Light pe o axila; dupa o perioada scurta de timp incep sa se vada diferentele ce apar intre cele doua axile, cea epilata si cea neepilata.

De ce, aparent, epilarea definitiva SPL nu este definitiva dupa o singura sedinta? Firul de par creste in trei faze: anagena, catagena si talogena; pe corp firele sunt in diferite faze de crestere.

Doar in faza anagena firul de par este in contact cu radacina lui si deci numai acela va fi afectat de lumina pulsata. In faza catagena firul de par nu se mai afla in contact cu radacina sa, dar nici nu se poate face diferenta de firul de par activ. Faza finala se numeste faza telogena, in timpul acestei faze foliculul firului de par este in pauza de crestere iar parul mort incepe sa iasa din piele si sa cada. Caderea parului este finalizata atunci cand dedesubt incepe sa creasca fire noi de par, incepandu-se faza anagena pentru acestea. In aceeasi zona, in orice perioada, parul vizibil nu se afla in aceeasi faza a ciclului de crestere. O parte este in faza anagena, si alta parte in faza talogena. Distributia ciclului cresterii parului variaza in concordanta cu zona in care este parul.

De exemplu 90 % din parul de pe capul unei persoane este in faza anagena si doar 10% se afla in faza talogena. Pe picioare sau brate de exemplu, numai 20 % din par este in faza anagena iar 80 % in faza talogena. De aici se deduce necesitatea a 6-8 sedinte de epilare pentru fiecare zona vizata.

Corpul parului va iesi din radacina lui, natural si gradual si in 14 zile el va cadea. In tot acest timp parul va da aparenta cresterii lui, in continuare. Dar dupa aceasta perioada parul nu va mai putea creste.

Este importanta alegerea parametrilor la care vom lucra pentru a asigura siguranta clientului si totodata sa putem avea eficienta maxima in urma procedurii. Cu cat nivelul puterii este mai mare, cu atat rezultatul va fi mai satisfacator, dar si riscul producerii arsurilor este mai mare. Acest risc creste exponential.

Rezultatele si numarul sedintelor de care este nevoie depinde de la individ la individ si de zona care este tratata.

Care sunt avantajele epilarii definitive SPL OR-Light?
 • Se poate lucra pe zone mai extinse in aceeasi sedinta
 • Functioneaza la fel de bine pentru parul blond si pentru pielea pigmentata
 • Riscul aparitiei de cicatrici sau de modificari de pigmentare ale pielii este minim
 • Mai putina durere si disconfort, comparativ cu alte metode de epilare definitiva IPL/laser/Laser
 • Este eficienta pentru toate tipurile de par si din toate zonele corpului
Care este diferenta intre epilarea definitiva SPL si epilarea LASER sau Electroliza?
Electroliza este un procedeu anevoios, care implica introducerea unui ac langa firul de par si apoi coagularea radacinii printr-un soc electric. Procedeul este dureros si dureaza mult, practic fiind necesara interceptarea fir cu fir. Epilarea laser este mai dureroasa, iar rezultatele depind de culoarea firului de par (mai putin eficienta pentru parul blond) si de pigmentarea pielii.
Epilarea definitiva SPL utilizeaza energia luminii intens pulsate, fiind nedureroasa si eficienta pentru toate tipurile de par, chiar alb. Se poate indeparta parul din zone sensibile cum ar fi: "mustata", regiunea inghinala sau regiunea periareolara mamara, pastrand aspectul normal nemodificat al pielii. Durata procedurii poate fi de la cateva minute la o ora in functie de suprafata zonelor pe care se va lucra.

Principiul distrugerii unui fir de par

Diferenta intre tipuri de par:
 • Parul Velus sau "puful", creste dintr-un fulicul in apropiere de exterior. Contine o cantitate mica de melanina.
 • Parul "terminal" este cel ingrosat si are un folicul adanc si in general contine o cantitate mare de melanina
Parul velus poate deveni par terminal, dar numai in conditiile unei modificari hormonale.

Cand parul velus este ras, el NU devine par terminal. Ramane velus. Dar cum va explicati ca un par ras pare sa creasca inapoi mult mai repede, mai mare si mai gros? Parul corporal este inradacinat in piele sub un anumit unghi sau inclinat. Atunci cand e ras, parul este taiat inclinat la suprafata pielii. Deci, creste la loc foarte rapid, intr-o zi sau doua. Pare sa creasca mai rapid decat de obicei. In momentul in care parul este doar putin crescut, el pare tepos si tare si in acest stadiu creste drept, in sus. Devine din nou flexibil dupa o anumita lungime. Din acest motiv dupa radere parul pare mai tepos si mai gros. Opusul acestei reactii o avem atunci cand smulgem parul din radacina. Foliculul trebuie sa genereze alt par, de aceea acesta pare sa creasca mai lent.

De cate sedinte am nevoie si care este intervalul de timp? Pentru un rezultat optim si de lunga durata, numarul de sesiuni depinde de zona pe care se lucreaza, densitatea parului si ciclul de crestere al parului din zona respectiva. Parul creste in cicluri, cresterea fiind influentata de numerosi factori: varsta, greutate, status hormonal, dieta, medicamente, metabolism, toti acesti factori fiind deosebit de importanti pentru localizarea, grosimea si rezistenta firelor de par.

Cu pana la 80% mai putin par nedorit inca de la prima sedinta*

*Test efectuat in comparatie cu 18 sisteme similare

O piela frumoasa, neteda si matasoasa, acum, este mai usor de obtinut ca oricand!

Eficient si pentru barbati

Rezultate vizibile dupa prima sedinta!

Alege SPL in loc de IPL/laser si Laser.
1 impuls SPL = 5 impulsuri IPL/laser

SPL cea mai noua si revolutionara tehnologie aparuta pe piata in domeniul epilarii si al fotoregenerarii.

Va oferim consilierea necesara pentru decizia corecta.

Sedintele de epilare definitiva se pot efectua si vara.

Metoda de epilare definitiva SPL patenta in Franta este in totalitate superioara metodelor deja existente IPL/laser/Laser. Este noninvaziva.

Noi detinem in salonul nostru cel mai revolutionar si performant echipament de epilare definitiva SPL OR-light. Cel mai rapid si puternic de pe piata. Este achizitionat de la cel mai mare si serios producator de aparate de epilare definitiva Yperion din Franta. Foarte putine saloane din tara folosesc acest brand si aparat. Noi va sfatuim sa faceti o cercetare serioasa in ceea ce priveste tehnologia si aparatul cu care se lucreaza deoarece sanatatea dvs. poate fi pusa in pericol.

 • Or-light

  Inginerii de la Yperion Tehnology Paris au lansat in 2012 cel mai nou, revolutionar si performant sistem de epilare definitiva de pe piata cu lumina intens pulsata cu SPL.


  Yperion Technology Paris

  Yperion Technology aduce nou patentul unic SPL ce reprezinta inovatia in domeniul luminii intens pulsate fiind mult mai eficienta decat IPL (laser). Impulsurile de lumina sunt distribuite direct catre foliculii de par cu suficienta energie pentru a le slabi radacina fara a afecta zona inconjuratoare.

 • Fotoregenerare tratamente faciale

  Fotoregenerarea este o terapie prin lumina intens pulsata, de ultima generatie, cu efecte mult mai profunde si mai de durata decat orice crema, masaj, dermabraziune sau peeling chimic.


  Tratamente corporale

  Fotoregenerarea reprezinta una dintre cele mai eficiente terapii de regenerare si antiimbatranire.