Programari: (+40) 749 078 979

Cea mai noua si revolutionara tehnica de epilare definitiva, tratamente faciale si corporale cu SPL

Testimoniale

Georgiana MANOLE (clienta)

"Recomand epilarea la Epilprof pentru personalul prietenos, flexibilitatea privind programarea (am reușit întotdeauna sa ma programez la ora dorita) și rezultatele bune."

Cristina CROITORU (clienta)

"Am început tratamentul cu speranța că mă va ajuta să reduc timpul petrecut la epilat, cam câte o oră și jumătate la 2 săptămâni. Din fericire am reușit sa reduc nu doar timpul pierdut cât și inesteticul păr."

Ioana VASILE (clienta)

"Tratamentul de epilare definitivă cu SPL a fost exceotional. Asa că, atunci când am descoperit Epilprof, am spus: hai să încerc. După prima ședință reacția mea a fost ” wow, m-am îndrăgostit!!!”."


Andreea ILINCA (clienta)

"Salonul este foarte primitor, nu planuisem sa incep epilarea definitiva, insa, trecand prin zona, m-a atras aerul chic din exterior al salonului si am intrat sa ma informez ce servicii ofera."

Simona PAVALESCU (clienta)

"Recomand cu drag serviciile Epilprof! Mi-a curatat tenul cand aveam nevoie cel mai mult, fara durere, cu metode naturale."

Mihaela VANCESCU (clienta)

"Dupa indelungi cautari, am gasit tratamentul cel mai bun pentru tenul meu. Acum chiar radiaza de fericire!"

 • Or-light

  Inginerii de la Yperion Tehnology Paris au lansat in 2012 cel mai nou, revolutionar si performant sistem de epilare definitiva de pe piata cu lumina intens pulsata cu SPL.


  Yperion Technology Paris

  Yperion Technology aduce nou patentul unic SPL ce reprezinta inovatia in domeniul luminii intens pulsate fiind mult mai eficienta decat IPL (laser). Impulsurile de lumina sunt distribuite direct catre foliculii de par cu suficienta energie pentru a le slabi radacina fara a afecta zona inconjuratoare.

 • Fotoregenerare tratamente faciale

  Fotoregenerarea este o terapie prin lumina intens pulsata, de ultima generatie, cu efecte mult mai profunde si mai de durata decat orice crema, masaj, dermabraziune sau peeling chimic.


  Tratamente corporale

  Fotoregenerarea reprezinta una dintre cele mai eficiente terapii de regenerare si antiimbatranire.